Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΣΕΡΡΑΙΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ

 

Αγαπητέ Σερραίε

 

Η επιστολή απορρέει από το αίσθημα ευθύνης απέναντι σ’ αυτόν τον τόπο που καθημερινά εγκαταλείπεται στην μοίρα του χωρίς κανείς να νοιάζεται ουσιαστικά και αποτελεσματικά ώστε να ανατραπεί η ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ.

Επέλεξα και δημοσιοποιώ, μέσα από την πληθώρα στοιχείων που υπάρχουν, απόσπασμα μελέτης με γνωστικό επιστημονικό αντικείμενο για την οικονομική κατάσταση του Ν. Σερρών, ελπίζοντας ότι θα συμβάλω στην ανάδειξη του προβλήματος που ζούμε εμείς οι κάτοικοι αυτού του τόπου, αλλά και στην αξιολόγηση όλων αυτών που κατά καιρούς επιλέγονται για να μας εκπροσωπήσουν.

Το εάν πετύχαμε στην επιλογή μας και εάν μας εκπροσώπησαν επάξια αξιολογήστε το εσείς.

Ψάξτε όμως και θα διαπιστώσετε πόσοι νέοι του Ν. Σερρών, επιστήμονες και όχι μόνο, ήδη έχουν φύγει και εργάζονται στο εξωτερικό, στερούμενος ο Νομός μας τις γνώσεις τους για ανάπτυξη.

 Αγαπητέ συμπολίτη

 Η ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΊΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΊ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

Εάν ενωμένοι με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, κάτω από το βάρος της ευθύνης

για το Μέλλον αυτού του τόπου και των παιδιών μας, να απαιτήσουμε τη χάραξη και υλοποίηση ενός στρατηγικού σχεδίου αναπτυξιακής πορείας.

Ενός Επιστημονικού Αναπτυξιακού Προγράμματος στηριγμένου στις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει ο Νομός μας  και στην εργατικότητα του Λαού του.







 

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Πασχάλη,

    Κ Α Ν Ε Ι Σ δεν θέλει να δει τον τόπο του .Παρακολουθώντας ολα αυτά τα χρόνια με προσοχή την πορεία του είδα ,βλέπω και θα δω ,για οσο ζω ,την κατρακύλλα του.Ακριβώς ΕΠΕΙΔΗ το λες εσύ -γι αυτό δεν πρεπει να γίνει-
    ΜΟΝΟ αυτό τους απασχολεί ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν να μην πέρασε μιά μέρα (κι όχι 20 χρόνια) από αυτες τις διαπιστώσεις αγαπητέ Πασχάλη! Λύπη και θυμός για την κατάσταση!
    Για μία ακόμη φορά σε ευχαριστούμε για το διαρκές και έμπρακτο ενδιαφέρον σου για τον τόπο.
    Τα συμπεράσματα από τα δεδομένα της Μελέτης βγαίνουν αβίαστα. Το ερώτημα "Πότε θα αλλάξουμε?" δεν βλέπω να απαντιέται. Δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή