Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017


Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΕΡΡΩΝ 
ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ 

 ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ
 ΤΟΥ ANDRE RIEU ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 
ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 20:00 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
 ΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 

Μια όμορφη βραδιά στη Μελβούρνη το 2008, με ένα ακροατήριο περίπου 40.000, που έζησε την ομορφιά της ζωής. Ο Andre Rieu και η Johann Strauss Orchestra του, μαζί με το Αυτοκρατορικό Μπαλέτο της Βιέννης, Tanzschule Elmayer, Stars on Ice και την Αυστραλιανή Ομοσπονδιακή Αστυνομία και Drum Band και πολλούς φίλους, έφερε τη Βιέννη στην Αυστραλία. Ο André Rieu πήγε και κατέκτησε τις καρδιές της Μελβούρνης.

Ο ίδιος έχει γράψει ιστορία με τη συναυλία του στη Μελβούρνη της Telstra Dome, με ρεκόρ ακροατηρίου 38.605, που είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή κάθε συναυλίας του Rieu σε όλο τον κόσμο. Αυτό συνέβη στην Αυστραλία, τη χώρα που τον έχει τόσο μέσα στην καρδιά της και τον ευχαριστεί ασταμάτητα. «Ήταν μια συγκλονιστική εμπειρία. Η ζεστασιά του κοινού ήταν ακατανίκητη». 

Μια παραγωγή γίγαντας, η ζωή, το μέγεθος της Βιέννης και το πορτοκαλί Κάστρο Schonbrunn κυριάρχησαν στο ανατολικό άκρο του θόλου. Giant κηροπήγια τρεμόπαιζαν πάνω από τα κεφάλια του Rieu, της Johann Strauss ορχήστρας και της χορωδίας του. Ο André Rieu χαρακτήρισε την εμφάνισή του ως «μία ρομαντική βιεννέζικη νύχτα» και ήταν όλα αυτά και πολλά άλλα. 

Χορευτές στριφογύριζαν σε δύο τεράστια παγοδρόμια και από τα ανακτορικά μπαλκόνια ως μια σκηνή χορού. Σιντριβάνια στόλιζαν και πιτσιλούσαν γύρω από κλασικά γλυπτά σε κάθε άκρο της τεράστια σκηνή. Με ένα θεαματικό σκηνικό του Schonbrunn Palace, Αντρέ, τους μουσικούς του και το επιτελείο του, διασκέδασαν το κοινό με πολύτιμη μουσική και χορούς από την αυστριακή πρωτεύουσα, καθώς και μια σειρά από δημοφιλείς μελωδίες από το «δεύτερο σπίτι» του, την Αυστραλία.

 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου