Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019


Τι είναι  Eυτυχία
Άλλο ένα ταξίδι στην Ιθάκη ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία.
Κυβερνήτης η Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια Φωτεινή Τσουκνίδα – Ανθουλάκη
Που μας ταξίδεψε στα μυστικά μονοπάτια της ΕΥΤΥΧΙΑΣ
Ξεναγός για άλλη μια φορά η Γενική Γραμματέας του Συλλόγου
Νατάσα Δάγκου – Φιλόλογος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
















1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστώ θερμά τον κο Λογαρνέ, την κα Δάγκου, αλλά και όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Δημόσιας Βιβλιοθήκης Σερρών, τον κο Καλόμοιρο και την Δημόσια Βιβλιοθήκη Σερρών για την χαρά της πρόσκλησης καθόσον ήταν ευτυχία η μετοχή μου σε μια εκδήλωση που μοσχοβολάει βασιλικό.
    Ευγνωμοσύνη και σε όλα τα αγαπημένα πρόσωπα που με την παρουσία και συμμετοχή τους στην εκδήλωση φρόντισαν στην διαμόρφωση ενός γαλήνιου και τροφοδοτικού υπαρξιακού ταξιδιού προς την Ιθάκη της ευτυχίας.
    !Ευτυχία, η διαρκής συντροφική αλληλεπίδραση.
    Ευτυχία, η συνεχής συνέργεια γονέων και παιδιών μέχρι του βιολογικού τέλους. Ευτυχία, η χαρά της εργασίας, που εμπνέει την συνεργατικότητα, την αξιοποίηση των ατομικών δυνατοτήτων.
    Ευτυχία, το αέναο της συνοδοιπορίας, φύσης, χρόνου, εποχών. Παρελθόντος, παρόντος και μέλλοντος ενωτικά συνδεδεμένων αλλά και ξέχωρα αξιοποιήσιμων. Μία ατέλειωτη ανεξάντλητη σχέση αλληλοτροφοδοτούμενης, αμοιβαίας, συμβολικής μάθησης της τέχνης της ζωής είναι η ευτυχία. Όλοι αναζητούν ένα τόπο συνάντησης με την ευτυχία, ποιος άλλος τόπος αρμόζει καλύτερα, εξόν από τούτο το Ταξίδι στην Υπαρξιακή Ιθάκη, που σήμερα ΜΑΣ ΔΩΡΙΣΤΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή